Remember appetizers with tuna and ricotta? Nooooo? And it goes well from here ... they are : D Today you offer them a small vegetarian version, I mean, tuna are the end of the world, but my stomach pain in the neck is not always the digests, and maybe in the evening it is best to avoid it! So why not do it with the vegetables? Provided that you can put whatever you want, I'll show you how they came with spinach (I apologize, the photo sucks, I did it at night with artificial light, a roba proprio … )
Ingredienti
250 gr ricotta
Qualche cubetto di spinaci surgelati
1 uovo
Sale qb
Pangrattato qb
In una ciotola amalgamare la ricotta con l’uovo sbattuto e un pizzico di sale, aggiungere gli spinaci (che avremo prima messo a bollire in acqua salata, poi strizzati e tritati grossolanamente) e mischiare bene il tutto, aggiungendo pangrattato qb fino a che il composto diventa morbido ma non troppo liquido; dopodiché versare il composto nei pirottini (io ho quelli in silicone) e cuocere in forno caldo a 180° per 15/20 minuti. A fine cottura sformare e servire!
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