Almost a row. ... The salmon is salmon
Yes, like a crown for the salmon colored potato pie. It is very
scene seems almost a flat ... "chef", but I assure you that it's all very simple.
Perhaps the hardest thing is to have a .... Puscher of confidence for the purple potatoes. For those of Genoa, the Eastern market, Fabrizio, will not disappoint!
To return to the cake, beating to mix the mashed potatoes purple mashed white potatoes, I made a tower with more nuance. I placed a small crown above, simply by rolling strips of salmon, I seasoned with a little minced shallot, smoked salt and pepper. Baked, no added fat will be a perfect crown. At this point, the colors, there are also outstanding, I just added a bit of flavor and fragrance oil flavored with ginger and orange. Before I thought ginger oil and then into orange. But if there is going to be too picky :-) you can do one, adding the oil, ginger and orange zest together, leaving to brew for several hours. With this dish
partecipo al contest “ il Signor salmone .
Tortino di patate con salmone
200 gr salmone
200 gr patate viola
100 gr patate
40 gr burro salato
50 gr latte intero
1 /2 scalogno
sale affumicato
pepe
olio evo
zenzero , arancia bio
Cuocere separatamente , a vapore li due tipi di patate . Passarle al passaverdura , aggiungere il burro e il latte , ricavando due purè piuttosto consistenti .regolare di sale . Dividere in proporzione il purè viola , e dosando il bianco , ricavare due sfumature più chiare ottenendo così 4 colori .
Alternare i purè in un coppapasta . Tagliare il salmone a striscioline e arrotolarne 2 insieme .
Fare una rosellina con una terza striscia e disporla dentro alla coroncina .
...forse guardando le foto … si capisce meglio :-)
Cospargere con lo scalogno tagliato piccolissimo , un pizzico di sale affumicato , e un pizzico di pepe . Mettere su carta forno e cuocere a 200° per 5' . Deve rimanere morbido ed umido all'interno . Scaldare in forno il tortino , posizionare la coroncina e condire con l'olio aromatizzato .
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