Monday, February 14, 2011

Milena Velba Breast Milk

Hearts .......



A light and tasty dish, perfect for Valentine's dinner.
Oregano scented ricotta and chilli ... gives a hint of spicy. The olives and Parmesan cheese add flavor.
At this point, to accompany the hearts, it is necessary only a slightly sweet and sour sauce and of course .... red!
Happy Valentine to all ... ......

hearts, ricotta cheese and pepper sauce

2 hearts paste Gragnano

50 gr 150 gr ricotta cheese

50 g pitted black olives 1 pinch pepper 1 pinch of oregano

2 1 yellow pepper 1 red
4 tablespoons extra virgin olive oil 2 pinches of sugar

vinegar salt


Cut the peppers into strips, saute in pan with 2 tablespoons of cooking oil and salt them keeping them crisp. Add the sugar, and sprinkle with vinegar. Transfer to a blender with the blender.
Roughly cut the olives and add it to ricotta e il parmigiano . Insaporire con l'origano e il peperoncino.
Cuocere la pasta al dente , raffreddarla e farcirla con la ricotta aiutandosi con un sac a poches .
Cospargere con 2 cucchiai di parmigiano e mettere in forno a 180° per 10' .
Impiattare con la salsa di peperoni a parte o messa a specchio sul piatto .
Con questa ricetta partecipo al contest : HART-to-HART-






(harman Kardon 146 Reviews)

Cuore piccante.....

Premesso che non mi piace la festa di San Valentino, perchè chi è innamorato davvero dovrebbe festeggiare tutto l'anno (ma poi. in pratica, non festeggia mai), ho deciso, quest'anno, di fare uno strappo alla regola! verrà Giulia a cena, quindi ho preparato questa fantastica torta al cioccolato dal cuore morbido, con il cioccolato al peperoncino! La ricetta ve la posto, ma la trovate anche sul libro di cucina più trendy del momento, " Dai blog alla tua tavola ". In quell'occasione l'avevo proposta tagliata a quadratini e servita nei pirottini di carta. oggi invece l'ho fatta a forma di cuore. A proposito di questo libro, che alla Parodi e alla Clerici "ci fa un baffo".... Cosa aspettate a comprarlo? Qui a lato find the link to order NOW!

INGREDIENTS:
100 g of dark chocolate, 150 g of chocolate with hot pepper, 250 g sugar 150 g butter 125 g 00 flour, 1 teaspoon baking powder for cakes, 3 eggs, 1 / 2 cup of milk.

Break the two types of chocolate in a bowl, meanwhile, put a saucepan of water and bring to a boil. Remove from heat and place over the bowl with the chocolate, without being in contact with water, and let it slowly melt the chocolate.
Preheat oven to 170 ° C, mounted the egg yolks with sugar and add the butter, riding well until the mixture becomes light and fluffy.
Add the melted chocolate, flour, baking powder and sifted the milk whisk the whites and add mixture, mixing well. Grease and flour (if necessary) a heart-shaped mold, pour the mixture and bake for 30-35 minutes.

Sunday, February 13, 2011

What's Good For The Thyroid

La cena del cow-boy!!

The other night, the spirit of Bud Spencer has taken possession of me: For those of Terence Hill was too much "in the flesh"! The result was that, a good plate of sausage stewed with beans! I then served with the accompaniment of cus-cus, so that cowboy was not ma vi dirò che aveva il suo perchè!!

  INGREDIENTI (per 4 persone):
400 g di luganiga; 1 scatola di fagioli borlotti; 1 barattolo di polpa di pomodoro a pezzetti; 1 manciata di misto per soffritto: sale; olio; 1 spruzzatina di salsa worchester.

Scaldiamo in una pentola di terracotta un poco di olio, aggiungiamo il misto per soffritto e facciamo soffriggere appena appena. Aggiungiamo la salsiccia tagliata a pezzettoni, e facciamo rosolare bene. Versiamo la polpa di pomodoro, aggiustiamo di sale e insaporiamo con la salsa worchester. Dopo una ventina di minuti, incorporiamo even the beans, let cook for few minutes and serve.